26 Ekim 2009 Pazartesi

ARDA-KAVGA-SARAÇOĞLU


Maç öncesi çıkan kavgayla ilgili Rıdvan Dilmen "Bundan gemiye kaptan olmaz" diye bir yorum yaptı. Bugün gazetelere baktım herkes Arda' yı suçluyor. Olayları izlediğinizde ise sadece Arda' nın suçu olmadığını görüyoruz. Ama kazanan haklıdır. Hele Arda kaptan oyunda kaldığı süre zarfında hiçbirşey yapmadıysa tamamen suçludur. Tamam kavganı ettin de gaza gelsene be kardeşim. İyi oynasana. Ama sen küstüm oynamıyorum havasında başıboş dolaştın. Sen kaptansın. Takımı sırtlaman gerekirken kambur oldun takıma. Sonuca göre değil oyuna göre yazıyorum bunları. Arda bu kafayla gidersen olmaz...

Saraçoğlunda küfür yok. Hakeme saldırı var, futbolcuya saldırı var, bir de Aziz Yıldırım' ın şen kahkahaları var. Ben çok üzüldüm. Ama Adnan Polat kadar üzülmemişimdir. Adam yerin dibine geçti. Bir de yanındakini başkan kılıklı adam nazire yapar gibi... Bu kadar da olmazki kardeşim.

Maçı izlerken döndüm geçen seneye. Sikibbe' ni takımı daha iyiydi. En azından korku salmıştı. Bu takıma baktım Elano efendi hiçbir topa girmiyor. Bu kadar narinsen bale ile ilgilenseydin. Keita, senin neyine gerek şişeyi gözlemciye götürmek?Ayhan kaptansın güya hakemi alkışlıyosun sanki süper maç çıkardın. Kalecimiz olmadığı için hakkında yorum bile yapamıyorum! Tüm bunlara rağmen durum 1-0. Fener kapanmış üstüne çekiyor seni. Ceza sahası içinde kaleye şut çekecek adam yok.

Ya bu takım böyle değil. Saraçoğlu kimyamızı bozuyor.Haliyle bende bir isyan başlıyor.Moralim sıfır. Keşke tatil olsa diyorum. Başımız eğik dolaşmaktan bıktık. Kendimle çelişiyorum, çatışıyorum. Yetmiyor rüyalarıma giriyor Aziz YIldırım. Eliyle 3 yapıp sırıtıyor. Yeter diyip uyanmak istiyorum. Olmaz birazdan kalkıp işe gidicem dinlenmem lazım. Ama beyin uyumuyorki! Abartıyor muyum? Hiç de değil. Ben bu takımı her koşulda seviyorum, destekliyorum. Ama kurtulun artık şu psikolojiden. Her sene yeni oyuncular ekleniyor sonuç değişmiyor. Hezimete uğramamak için oynuyoruz sanki. Yani; zaten yenileceğiz bari az fark yiyelim. Bu böyle olmaz, böyle gitmez. Biri lütfen buna dur desin. Şimdi önümüzdeki maçlar için bir ümitsizlik bir karamsarlık olacak. Eğer bu skor Rijkard' ı, Elano' yu etkileyecekse olumlu yönde eyvallah der geçeriz. Ama sanmam.

Biri bu Elano' yu göndersin. (Bir parantez de Baros' a. İlk yarıyı kapatmış. Emre B. sen bu takımdan ekmek yedin. Yakışıyor mu yaptığın?Bugün ona yarın sana. Senin de bir gün bacağını eline verirlerse anlarsın.