14 Ağustos 2009 Cuma

NASIL YANİ???

Fenerbahçeli taraftarların kale arkası tribün fiyatları 55 TL diye isyan etmeleri üzerine Fenerbahçe yönetimi kendi internet sitesinden yaptığı açıklamada bu paranın sadece 6,5 TL lık kısmının kulübe kaldığını belirterek sorumluluğunu yerine getirmiş ve kendince taraftarı aydınlatmış oldu! Fenerbahçe taraftarı buna inanıp maça gider mi bilemem ama şunu sormadan da edemedim doğrusu; eğer Fenerbahçe kulübü 55 liranın 48,5 Tl lik kısmını devlete vergi olarak ödüyorsa Galatasaray kulübü nasıl oluyor da Yeni Açık Alt, Yeni Açık Üst ve Eski Açık tribünlerine için 35 TL para talep ediyor? Bu işte bir tuhaflık yok mu? Galatasaray seyirci bulamadığı için cebinden para ödeyip maçlara seyirci mi çağırıyor?

EVDE YAPILMIŞ KATKAT KEYFİ


Bu tarifi yemekzevki.net adlı siteden aldım. Hemen denedim ve paylaşmak istedim.
4 adet milföy hamurunu çözülmek üzere tezgahın üzerine alın. Çözüldükten sonra hiç açmadan parmak kalınlığında kesin. Toz şekeri bir kapın içine alıp parmak kalınlığında kestiğiniz milföy hamurlarını şekere iyice bulayıp daha önceden içine pişirme kağıdı serdiğiniz tepsiye dizin ve önceden ısıtılmış fırında pişene kadar kızartın. Ardından çikolata sosuna batırarak ya da benim yaptığım gibi krem çikolataya (erimiş) batırarak servis yapın.
Çok hızlı ve zahmetsizce yapıldığı için ani misafir gelmesi durumunda kurtarıcı olarak kullanabilirsiniz. Dilerseniz kaşar peyniri ile de deneyebilirsiniz. Onu da yaptığımda tarifini yazarım:)

ARDA ÜZERİNE OYUNLAR-1

Bugünlerde yine konu Arda...Nereye (Avrupa' da) transfer olur? 10 numarayı taşıyabilir mi?Fener' e gider mi? Sorular uzar gider. Ancak bugün başlıklarda başka konu vardı. Arda' nın değeri nedir? Arda oynadığı futbol ve duruşuyla örnek bir sporcu. Evet zaman zaman hatalar yapıyor ancak kim yapmıyorki? Gündem başlığında Gs eski başkanı, Hakan Bilal Kutlualp, Bayram Tutumlu, bülent Tulun gibi isimlere bu soru sorulduğu söyleniyor. Biçilen değerler oldukça ilginç. Faruk Süren Kaka ve Messi gibi olacak diyor, Bülent Tulun 25 milyon € diyor. Ortalama değer 20 milyon €. Arda' ya bu parayı veren çıkar mı çıkmaz mı bilmem, Arda Messi olur mu onu da bilmem bildiğim tek şey bir kesim insanlarının tıpkı geçen yıl Mehmet Topal' a yaptıklarını Arda' ya yapmaya çalışmalarıdır. Hatırlarsanız geçen yıl Mehmet Topal' a teklifler var, gittigidiyor, İngiliz kulüpleri talip gibi bir çok haber çıkmıştı. Sonunda Topal GS'de kaldı ancak aklı Avrupa' daydı. Performansı düştü ve son maçlarda ciddi hatalar yaptı. Sonra Topal bir açıklama yaptı "transfer söylentileri başımı döndürdü. Konsantrasyonum bozuldu, performansım azaldı..." Evet söylentileri çıkaranlar Topal' a yapmak istediklerini yaptılar. Bakalım Arda' ya yapabilecekler mi? Benim bildiğim Arda bunlara alışıktır. Bu oyunlara gelmez. Gerçek bir Galatasaraylı duruşunu sergiler ve aslanlar gibi futbolunu oynar. Bu yıl Uefa liginde de başarı gelirse Arda alır başını gider Avrupa' ya. Ve bence Lejyonerler listemizde bir numara O olur. Ama şimdi söz söylemek değil oynamak ve kendini göstermek zamanı Arda için...