2 Ocak 2011 Pazar

YENİ YIL YENİ YIL YENİ YIL YENİ YIL

2010' un tadına doyamadan 2011 geldi çattı...Oysa ben çok sevmiştim 2010' u. Benim için gayet güzel bir yıl oldu. Şirketlerin her yıl sonunda yaptığı sayımlar, hesaplar gibi ben de yılın son günü 2010' u saydım, sevabını günahını tarttım. 2010 yılında istediğim şeylerden biri hariç hepsi gerçekleşti diyebilirim. Gerçekleşmeyen dileğimi de 2011' de tekrar diledim:)İnşallah 2011 bana bu dileğimi de beraberinde getirir. İnsan hayatta, umutlu ve güçlü olduğu sürece her istediğini elde edebilir derler. Ama bazı şeyleri sadece bizim istememiz de yetmez. Önce Allah istemeli. Biz de bu yüzden Allah' tan hayırlısını istedik. Demekki 2010' da olması hayırlı değilmiş:)
Gelelim 2011' e... 2011' de yapacaklarım listesini çoktan oluşturdum bile. Liste epey kalabalık. Hedefler büyük... Koşmak yetmez...Uçmak lazım adeta...Allah uçacak gücü versin o cesaret de bende var. Pek bir iddialıyım bu yıl nedense. 2010' un son günü sanki bir haftalık bir tatile çıkmış gibiydim. Bu psikolojiden olsa gerek sanki pazartesi- 3 Ocak- den itibaren herşey bambaşka olacak gibi geliyor bana. İnşallah umduğum gibi olur.
Bu arada blogda bol bol kitap eleşirileri yazmak istiyorum. Okudukça tabi:) Buradan çıkan sonuç da şu oluyor: 2011 kitap okuma yılı olacak. Hedefim 15 günde 1 kitap...Galatasaray' ı ihmal etmeyeceğim tabi ki:) Futbolda ölüysek basketbol var...Maçları izliyorum ancak basketboldan hiç anlamıyorum:))Bu bayağı komik bir durum olacak. Ama korkulacak birşey yok. Çünkü oturup da basketbol üzerine ahkam kesecek değilim. E basketbol hakkında yazı yazmak için basketbolu öğrenmek gerek. Demekki 2011' de basketbol çalışacağım. Tabi oynamayacağım:))Kendimi düşünüyorum da bayağı komik olurdu herhalde...
Neyse yazıyı fazla uzatmadan sonlandırmakta fayda var...Herkese MUTLU YILLAR...