9 Ocak 2010 Cumartesi

ARDA ÜZERİNE OYUNLAR -2

Lig' e verilen arayla birlikte Arda yine konuşulmaya başlandı. Sinem Kobal ile evlenip İngiltere' ye yerleşeceğinden tutunda antrenmanda çalan Fener marşına verdiği tepkiye kadar pek çok konu... Ancak geçenlerde Hürriyet' te Meriç Tunca' nın yine saçma sapan bir yazısı vardı. Arda ile Mesi' yi kıyaslamış! Yazıyı okuduğunuzda amacın kıyaslamak değil Arda' ya hakaret etmek olduğunu net biçimde görebilirsiniz. Tabi Arda' ya hakaret ederken Galatasaray' ı da unutmamış her yazısında olduğu gibi. Aslında Hürriyet' te yazdığı için şaşmamak gerek. Kendisi daha önce de Galatasaray' a hakaretler yağdıran yazılar yazmıştır. Kendisinin hangi takımı tuttuğu zaten bellidir. Ancak ben böyle insanların besin kaynağının kendi takımlarına karşı besledikleri sevgi değil, rakip takımlara karşı içlerinde büyüttükleri kin olduğunu düşünüyorum. Meriç Tunca almış eline klavyeyi sorumsuzca, şuursuzca yazıyor da bunların müdürü vs. yok mu? Denetleyen yok mu? Eğer eline kalemi,klavyeyi alan herkes istediğini yazacaksa benim de hazır önümde klavye varken kendisine birçok şey yazayım o zaman. Ama bize yakışan bu değildir. Ben zaten Ercan Saatçi olayı sonrasında Hürriyet okumuyorum. (Başka bir web sayfasında görüp okudum). Ancak bunca Galatasaray taraftarının tepkisi yetmemiş olacak ki bu şahıs hala istediği şeyi yazıyor. Hürriyet okuduğum zamanlarda bu şahısın kendi takımıyla ilgili sadece methiyeler dizerken sıklıkla Galatasaray yazıları yazıp bunları da sansürsüz yayınladıklarını görmüştüm. Ama el insaf kardeşim. Eğer bunlar köşe yazarıysa, bloglarda bunlardan çok daha sorumluluk sahibi yazılar yazan, klavyesi kuvvetli arkadaşlar var. Onlara imkan verilsin. En azından kimsenin tepesi atmaz.
Arda olayına gelince Arda' nın biraz çenesini kapatıp futboluna bakması lazım. Yoksa ben Arda' nın Haldun Üstünel ile tartıştığına, Messi' nin Arda da kim dediğine vs. inanmıyorum. Arda çok iyi futbol oynamalı ki bu şahısların çenesi kapanmalı. Gerçi bu şahsın çenesi kapanacağa benzemez ancak kovulması lazım. Ama birilerinin maşası olduğu için de kovulacağını sanmam. O yazadursun biz önümüze bakıp şampiyonluğu ve eski adıyla UEFA kupasını zorlayalım. Hatta 10. yılında kupayı tekrar alalım.
Not: İçimde çok şey var yazmak istediğim ama yazamıyorum:)
Not 2: Arda evleneceksen evlen artık. Sen nasıl bu kadar medyatik oldun şaşırıyorum doğrusu...
Not 3: Bayan olarak magazinsel bi yaklaşımda bulunmak istedim birden. Arda' nın Sinem Kobal ile veliliğinin uzun süreceğini sanmam.