4 Ekim 2009 Pazar

LİG BİTTİ

Belki çok erken bu başlığı atmış olabilirim ama gerçekten artık ligin bittiğine inanıyorum. Fenerbahçe sezonun en iyi futbolunu oynadığı maçta farklı bir skorla Gençlerbirliği' ni geçti. Galatasaray' ın yenilmesi bunda %100 etkiliydi kuşkusuz. Fenerbahçe bir şekilde kazanmayı biliyor. Avrupa' da henüz umut vermese de Süperligde oldukça iyi. 24 puanla lider olmak kuşkusuz kolay değil.
İyi oyun, topa sahip olma, çok şut çekme vs. bunların hepsi boşmuş. 1-0 olsun izim olsunmuş işin doğrusu. Şu andaki tablo başta ligtv olmak üzere kimsenin işine gelmiyor. Çünkü Fenerbahçe şampiyonluğunu daha 8. haftadan ilan etti. İlan etti dememin sebebi ise ligdeki hiçbir takımın Fenerbahçe' yi yenecek güçte olmaması. Üstelik bu artık daha da zor çünkü psikolojik üstünlük de Fener' e geçti. Yani şu anda şampiyon belli 2. kim durumundayız. Ben önceki yazımda da belirttiğim gibi Galatasaray' ın 2. olacağını düşünüyorum. Bunca emeğe, transfere ve hepsinden önemlisi umuda yazık oldu. Bu tahminimin gerçekleşmemesini çok istesem de sanırım şu an Tanrı bile Fener' in şampiyon olmasını istiyor.
İnşallah Avrupa' da umduğumuzu buluruz ne diyelim. (Milli maç araları Galatasaray' a pek yaramasa da bu sefer böyle olmamasını dileyelim ve önümüze bakalım. Of ya moralim çok bozuk. Böyle olmamalıydı. Bunu hayal etmemiştim.)

1 yorum:

Cenky dedi ki...

Amma abartmışsın be yenge :D